Șoferul de 66 de ani al unui taximetru, implicat în accident, a decedat. Și celălalt șofer, de 53 de ani, implicat în accident a murit. Alte două persoane au fost duse de urgență la spital. Este vorba despre doi barbati, cu vârste cuprinse intre 40-50 ani, transportați la spitalul Universitar.

În cele două autoturisme se aflau patru persoane, dintre care două în stop cardio respirator. Este vorba de șoferii celor două autoturime. Echipele SMURD fac manevre de resuscitare. Accidentul a avut loc la capatul de linie RATB 601. În stație erau doua autobuze garate, fără pasageri, autobuze care au fost acroșate usor.

Șoferul de 66 de ani al unui taximetru, implicat în accident, a decedat. Și celălalt șofer, de 53 de ani, implicat în accident a murit. Alte două persoane au fost duse de urgență la spital. Este vorba despre doi barbati, cu vârste cuprinse intre 40-50 ani, transportati la spitalul Universitar.

În cele doua autoturisme se aflau patru persoane, dintre care două în stop cardio respirator. Este vorba de șoferii celor două autoturime. Echipele SMURD fac manevre de resuscitare. Accidentul a avut loc la capatul de linie RATB 601. În stație erau doua autobuze garate, fără pasageri, autobuze care au fost acroșate usor.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-mortal-doua-masini-s-au-ciocnit-soferii-printre-care-un-taximetrist-au-murit-galerie-foto-40515.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-mortal-doua-masini-s-au-ciocnit-soferii-printre-care-un-taximetrist-au-murit-galerie-foto-40515-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv