Cele două mașini circulau pe Splaiul Independenței, accidentul având loc în apropiere de zona Semănătoarea – Pod Ciurel. În total patru oameni ar fi implicați în accident, unul decedând. Echipele SMURD se află la fața locului pentru resuscitarea răniților. Circulația în zonă este îngreunată, conform ISU București. La faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe SMURD, una SABIF şi un echipaj de la descarcerare, informează AGERPRES.

UPDATE 12:00 – Încă unul din răniți a decedat, fiind resuscitat câteva minute, dar manevrele nu au avut succes. Astfel, bilanțul momentan este de doi morți și doi răniți. Una dintre mașini a ricoșat într-un autobuz RATB aflat la terminalul liniei 601.

UPDATE: Potrivit ISU Bucureşti, o altă victimă se află în stop cardio respirator, manevrele de resuscitare fiind în curs de desfăşurare, iar alte două victime au fost transportate deja la spital.

Stire în curs de actualizare.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Cele două mașini circulau pe Splaiul Independenței, accidentul având loc în apropiere de zona Semănătoarea – Pod Ciurel. În total patru oameni ar fi implicați în accident, unul decedând. Echipele SMURD se află la fața locului pentru resuscitarea răniților. Circulația în zonă este îngreunată, conform ISU București. La faţa locului...

Preluat de la EVZ