Accidentul cumplit de pe DN 17 în urma căruia și-au pierdut viața doi tineri din Sîngeorz-Băi, Maxim Timoce și Ioan Niculai, care au decedat în accidentul rutier petrecut pe DN 17 D, au devenit subiect de discuție pe rețele de socializare.

Surse locale au declarat pentru Timp Online că cei doi erau pasageri într-o mașină Audi A4 condusă de Neluțu Răzvanță. Au chefuit cu toții la Sîngeorz-Băi, într-un local, la o așa-zisă „petrecere a burlacilor”, fiindcă Niculai urma să fie naș în acest weekend, după care au urcat în mașină și s-au îndreptat spre Bistrița la un club. Pe traseu ar fi fost șicanați de un alt Audi A4, condus tot de un tânăr din Sîngeorz-Băi, așa încât cele două mașini au început să se depășească una pe alta fără să fi stabilit dinainte că se iau la întrecere. O cameră de supraveghere arată cum, după ce mașina în care se aflau Timoce, Niculai și Răzvanță s-a izbit de TIR-urile parcate, mai trece în viteză încă una.

Tânărul care o conducea este tot din Sîngeorz-Băi și este acum anchetat de Poliție.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, Maxim Timoce (21 de ani) – foto stânga, și Ioan Niculai (27 de ani) – foto dreapta, și-au pierdut viața în urma unui accident produs joi noaptea la ieșirea din Năsăud.

„Pe DN 17 D, un tânăr de 26 ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Rebrișoara-Năsăud, pe fondul nerespectării regimului de viteză, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, colizionând cu două autotractoare care staționau regulamentar. Din accident a rezultat decesul a doi tineri, ambii din Sîngeorz-Băi, pasageri în autoturism și rănirea gravă a conducătorului auto”, a anunțat IPJ.

Șoferul Neluț Răzvanță a fost transportat în comă la Spitalul Județean de Urgență, însă acum starea lui este stabilă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-cumplit-doi-tineri-morti-dupa-o-sicanare-in-trafic-40526.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-cumplit-doi-tineri-morti-dupa-o-sicanare-in-trafic-40526-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv