„Mie îmi place cuvântul puşcărie, a început să-mi placă. Am făcut-o un an de zile: patru luni în arest, şase luni la domiciliu, dacă o să mai fac şase luni, un an, doi, nu o să înnebunească nimeni”, a spus Vanghelie.

„Nu vreau decât să mergem până la capăt şi toţi să răspundă. Ăia care au făcut lucruri bune să fie felicitaţi, ăia care care nu au făcut lucruri bune, să răspundă pentru tot, pentru abuzurile că au luat oamenii de pe stradă şi cu forţa, cu japca şi au şantajat.

Au fost şantajate nevestele unor oameni, cum s-au luat de copii şi le-au făcut dosare penale. (…) Nu vreau să vorbesc de mine, spun ca principiu. Dacă ar fi problemă cu Vanghelie, ar putea să-mi dea 25 de ani şi nu ar interesa pe dumneavoastră, nici societatea”, a mai spus fostul primar al Sectorului 5.

Acesta a spus că vine „cu drag” la instanţă pentru a asista la procesul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, în legătură cu favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru la atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primariei Sectorului 5, scrie antena3.ro.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
„Mie îmi place cuvântul puşcărie, a început să-mi placă. Am făcut-o un an de zile: patru luni în arest, şase luni la domiciliu, dacă o să mai fac şase luni, un an, doi, nu o să înnebunească nimeni”, a spus Vanghelie.„Nu vreau decât să mergem până la capăt şi...

Preluat de la EVZ