Autorităţile americane au arestat un bărbat dezbrăcat, care şi-a tăiat penisul şi i-a hărţuit pe trecătorii dintr-un cartier din Chicago. Suspectul a încercat chiar să atace o poliţistă care îl somase să se aşeze cu faţa la pământ.

Incidentul care a provocat groază a avut loc în comunitatea Irving Park, un cartier din nord-vestul Chicago.  În imaginile video transmise pe reţele se socializare se vede suspectul dezbrăcat în spatele unui gard de metal.

Exhibiționistul a fost reperat de o femeie polițist, care a intervenit imediat. Aceasta l-a somat pe bărbat să se așeze pe burtă, pentru a-l putea reține, însă bărbatul dezbrăcat a încercat să o atace. Polițistul a folosit pistolul cu electroșocuri din dotare.

Un bărbat a reuşit să înregistreze scenele şocante. Se aude vocea celui care a făcut înregistrarea din timpul incidentului: “Doamne, împuşcă-l în posterior. Împuşcă-l pe tâmpitul ăsta … E un moment în care poţi să împuşti oameni”, se aude vocea celui care a reuşit să înregistreze faptele petrecute. 

Nu este clar dacă suspectul era drogat, deşi martorii susţin că acesta putea să fie sub influenţa unor droguri sintetice. De asemenea, acest incident a avut loc vizavi de o şcoală din Chicago.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autorităţile americane au arestat un bărbat dezbrăcat, care şi-a tăiat penisul şi i-a hărţuit pe trecătorii dintr-un cartier din Chicago. Suspectul a încercat chiar să atace o poliţistă care îl somase să se aşeze cu faţa la pământ.Incidentul care a provocat groază a avut loc în comunitatea Irving Park,...

Preluat de la EVZ