O femeie de afaceri de 32 de ani, care conducea un lanț de clinici stomatologice și afaceri imobiliare  a fost răpită de către  un detectiv de poliție și de doi complici ai acestuia și ținută ostatică într-un apartament din localitatea Mytikschi, lângă Moscova, potrivit realitatea.net.

Aceasta fost atacată în mod brutal în momentul răpirii și umplută de sânge. Sub amenințarea unei arme, femeia a fost băgată în mașina poliției de  către detectivul Dmitry Prischenko și ulterior abuzată sexual săptămâni la rând.

Cei trei indivizi au amenințat-o că o vor duce în Crimeea unde va fi ucisă iar  trupul ei ciopârțit   nu va fi găsit niciodată. Înainte de a pune în aplicare acest scenariu, bărbații au încercat să-i vândă apartamentul și mașina.

„Dacă reușeau să vândă locuința mai repede, femeia nu mai avea nicio șansă”, a declarat avocatul femeii. Tânăra a reușit să-l păcălească pe unul dintre complicii detectivului că este îndrăgostită de el și a profitat de un moment de neatenție ca să sune la poliție. La început nu a fost crezută de  către  operatoarea de la numărul de urgențe și a trebuit să sune de 3 ori ca să vină un echipaj de poliția și să o salveze.

Femeia nu a reușit să își revină în urma traumei trăite nici după doi ani și nu și-a reluat  viața normală, aflându-se în continuare sub tratament. Răpitorii acesteia  riscă o codamnare de 27 de ani de închisoare.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O femeie de afaceri de 32 de ani, care conducea un lanț de clinici stomatologice și afaceri imobiliare  a fost răpită de către  un detectiv de poliție și de doi complici ai acestuia și ținută ostatică într-un apartament din localitatea Mytikschi, lângă Moscova, potrivit realitatea.net.Aceasta fost atacată în mod...

Preluat de la EVZ