”Decret privind trecerea în rezervă a domnului general Opriș Marcel din Serviciul de Telecomunicații Speciale, propunerea directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale”, anunță Administrația Prezindețială.

Generalul de brigadă ing. Marcel Opriș a fost numit în funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), cu rang de secretar de stat, prin decizia CSAT din data de 7 decembrie 2005.

Marcel Opriș s-a născut în data de 19 august 1958 în satul Chieșd (județul Sălaj), iar în 2011, prin decret prezidențial, a fost înaintat în gradul de general cu patru stele.

Tot miercuri, președintele Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului – maior – cu două stele, Balaure Ioan, din Serviciul de Telecomunicații Speciale. Balaure a deținut până miercuri funcția de director economic în cadrul STS.

Următorul șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale va fi numit de Consiliul Suprem de Apărare a Țării la propunerea șefului statului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/seful-sts-marcel-opris-a-fost-trecut-in-rezerva-de-klaus-iohannis-40471.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/seful-sts-marcel-opris-a-fost-trecut-in-rezerva-de-klaus-iohannis-40471-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv