Până acum nu exista o decizie scrisă de excludere a lui Sorin Grindeanu din partid, potrivit Antena 3.


GRINDEANU: Mi s-a comunicat prin SOLI că „EL LIDER MAXIMO” este NEMULȚUMIT. CRISTOIU: Să îl TRIMITEM pe DRAGNEA în EXIL?


Pe 20 iulie, Sorin Grindeanu a fost schimbat de la conducerea filialei PSD Timiș. În locul său a fost numit, interimar, Petru Andea, un fost activist PCR. Fostul prim-ministru a reacționat extrem de dur după această manevră.

„În 2016, pentru prima oară, organizaţia care în 2014 mi-a acordat un vot de încredere, PSD Timiş, a câştigat alegerile! Este un rezultat care nu poate fi contestat de niciunul dintre membrii care au decis excluderea mea din partid şi, cel mai important, este un rezultat care a arătat modul în care PSD Timiş a reuşit să se apropie de oameni prin implicare şi respect”, a spus Grindeanu.


Băsescu: Tudose și Grindeanu i-au spus NU „Marelui Cârmaci” Dragnea. Premierul actual, APLAUDAT de fostul președinte


Fostul premier a adăugat că „PSD a decis astăzi să pună în fruntea Organizaţiei Timiş a Partidului Social Democrat o conducere bicefală. Nicio decizie, însă, luată de actuala conducere nu mă va determina să accept, ca membru de 21 de ani, că partidul trebuie să fie condus din Arad, una dintre cele mai slabe organizaţii PSD din ţară, lucru confirmat de rezultatele obţinute. Mergem înainte!”

Excluderea lui Sorin Grindeanu din partid a produs tensiuni și în filiala Timiș a PSD, unde secretarul general al partidului, Marian Neacșu, a mers încă de ieri pentru a tempera spiritele și a găsi un înlocuitor la conducere. „Decizia finală va aparţine unui for naţional, fie BPN, fie CExN”, a spus Neacșu cu privire la un șef cu drepturi depline al filialei Timiș. Până atunci, interimar a fost desemnat Călin Dobra.


Cine din PSD s-a solidarizat cu Grindeanu? Avem lista cu HAITA REBELILOR

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Până acum nu exista o decizie scrisă de excludere a lui Sorin Grindeanu din partid, potrivit Antena 3. GRINDEANU: Mi s-a comunicat prin SOLI că „EL LIDER MAXIMO” este NEMULȚUMIT. CRISTOIU: Să îl TRIMITEM pe DRAGNEA în EXIL? Pe 20 iulie, Sorin Grindeanu a fost schimbat de la conducerea filialei PSD Timiș....

Preluat de la EVZ