Un tânăr în vârstă de 20 de ani dădea foc bucătăriilor de vară, grajdurilor sau chiar la căpițelor cu paie, pentru ca tot el să sară în ajutor.

El era mereu primul care ajungea la locul incidentului şi întotdeauna le sărea pompierilor în ajutor.

Se declara chiar revoltat că autoritățile nu acționează și că el este mereu gata să ajute.

„Au fost șapte incendii. Toate provocate. La ultimul, o patrulă alcătuită din polițiști de la secția rurală și de la postul comunal l-a prins pe incendiator, un tânăr localnic în vârstă de 20 de ani. Tocmai ce dăduse foc la o bucătărie de vară și la un grajd. Individul devenise suspect, iar comportamentul său dădea de bănuit. Era prezent la fiecare incendiu, culmea, îi ajuta pe pompieri la stingere, apoi îi învinuia pe cei de la Primărie că nu fac nimic pentru oameni, că doar el se zbate și este alături de sătenii greu încercați de foc”, a pus comisarul șef Carol Eduard Adam, din cadrul IPJ Neamț.

Acum se află în arest la domiciliu, dar acestuia i-a venit o altă idee „salvatoare”. Pentru a demonstra ca de fapt nu el este vinovatul, tânărul a mituit alte două persoane pentru a face acelaşi lucru ca şi el.

Lucrurile nu au mers cum şi-a închipuit el, iar persoanele pe care le „angajase” au recunoscut planul.

Bărbatul a fost în cele din urmă arestat, iar complicii săi sunt cercetaţi în libertate, informează b1.ro.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Un tânăr în vârstă de 20 de ani dădea foc bucătăriilor de vară, grajdurilor sau chiar la căpițelor cu paie, pentru ca tot el să sară în ajutor.El era mereu primul care ajungea la locul incidentului şi întotdeauna le sărea pompierilor în ajutor.Se declara chiar revoltat că autoritățile nu...

Preluat de la EVZ