Invitat de revista ”Complex”, încă starul Barcelonei, Neymar, a dovedit că nu se încurcă atunci când e vorba să își achiziționeze pantofi sport. Drept urmare, a cumpărat atâtea perechi, cât nu a vândut niciodată magazinul într-o singură sesiune de shopping.

Celebrul jucător încă nu vrea să discute despre preconizatul mega transfer la Paris Saint-Germain, mutare care este estimată la uluitoare sumă de 222 milioane lire sterline.

Brazilianul în vârstă de 25 de ani a dovedit că are gusturi bune în modă, a vorbit despre cât de mult îi plac pantofii Air Jordan și cum are și el o linie dedicată ”Air Jordan V Neymar”.

Megastarul NBA este unul dintre cei mai de succes jucători din toate timpurile, marcând 32.292 de puncte în toată cariera sa.

Neymar s-a considerat norocos atunci când l-a întâlnit, spunând că a fost unul dintre cele mai fericite momente ale vieții sale.

Extrem de jovial și amabil, Neymar a trecut la shopping și chiar nu a glumit. A cumpărat pantofi sport în valoare de peste 14.000 lire, echivalentul a 18.000 de dolari.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Invitat de revista ”Complex”, încă starul Barcelonei, Neymar, a dovedit că nu se încurcă atunci când e vorba să își achiziționeze pantofi sport. Drept urmare, a cumpărat atâtea perechi, cât nu a vândut niciodată magazinul într-o singură sesiune de shopping.Celebrul jucător încă nu vrea să discute despre preconizatul mega...

Preluat de la EVZ