Ministrul Sănătății ar urma să anunțe astăzi demiteri din sistemul de sănătate, în urma raportului întocmit de minister ajungându-se la concluzia că responsabili de situația vaccinării sunt reprezentanți din direcțiile de sănătate publică, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

Decizia a fost luată de ministrul Sănătății Florian Bodog după o discuție de mai bine de o oră cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria. În cadrul discuțiilor, ministrul Sănătății i-a prezentat șefului Executivului un raport privind situația vaccinării la nivel național. De asemenea, ministrul ar fi stabilit și un grafic pentru aplicarea măsurilor necesare, ce urmează să fie prezentat public.

Între “vinovați” s-ar afla reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică.

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Florian Bodog să facă public și raportul asupra situației vaccinării.

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri că nu îl demite zilele acestea pe ministrul Sănătății Florian Bodog, însă va avea o întâlnire cu acesta, care trebuie să-i prezinte un raport asupra problemei vaccinării.

“Nu, nu-l demit pe Bodog astăzi și nici mâine”, a replicat premierul Mihai Tudose, întrebat dacă ministrul Sănătății este în pericol de a fi remaniat.

Tudose a explicat că nu este vorba de oameni, ci de sistem, urmând să se stabilească dacă, în ceea ce privește subiectul vaccinării, este vorba de un “sistem imperfect” sau despre o vină individuală.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/ministrul-sanatatii-a-gasit-vinovatii-pentru-problema-vaccinarii-urmeaza-demiteri-40465.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/ministrul-sanatatii-a-gasit-vinovatii-pentru-problema-vaccinarii-urmeaza-demiteri-40465-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv