Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a precizat, azi, referitor la rectificarea bugetară, că va fi operată o majorare a cheltuielilor de personal din cadrul MApN cu suma de 531.821 lei, necesară plății salariilor și a contravalorii voucherelor de vacanță.

La rectificarea bugetară vom face anumite redistribuiri de credite bugetare. La Cheltuieli de personal vom avea o majorare de 531.821 lei – fonduri necesare pentru plata drepturilor salariale și acordarea voucherelor de vacanță”, a spus Țuțuianu.

Ministrul Apărării a detaliat și celelalte capitole, la care există majorări.

El a arătat, astfel, că la capitolul „Bunuri și servicii” se va avea în vedere o rectificare și o majorare a sumei cu 328.780 lei – fonduri necesare pentru plata utilităților, achiziția de piese de schimb pentru mentenanța tehnicii din dotare, achiziția de combustibil, muniții necesare pentu structurile de reacții imediată, serviciile de reparații la tehnica militară.

Ministrul Apărării a spus că și la capitolul „Transferuri între unități ale administrației publice” va exista o majorare cu suma de 134.792 lei, fiind vorba de inventiții în vederea dotării cu aparatură medicală necesară desfășurării în condiții optime a activității spitalelor militare și plata drepturilor specifice personalului încadrat în spitalele militare.

La capitolul „Asistență socială” va exista, de asemenea, o majorare de 439.626 lei pentru plata pensiilor, indemnizațiilor și altor drepturi de asistență socială, iar la capitolul „Alte cheltuieli” o majorare cu 1.354 lei, reprezentând fonduri necesare pentru achitarea unor despăgubiri civile.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/mapn-fonduri-suplimentare-de-500-000-lei-pentru-salarii-si-vouchere-de-vacanta-40462.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/mapn-fonduri-suplimentare-de-500-000-lei-pentru-salarii-si-vouchere-de-vacanta-40462-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv