Vedeta TV a dezvăluit un amănunt din viața ei care i-a lăsat pe toți fanii săi în stare de șoc. Vedeta susține că atunci când s-a hotărât să se mărite trebuia să fie cununată chiar de preotul care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii intime cu bărbaţi.

Pomohaci, acuzații fără precedent. Tentativa de CRIMĂ de care nu a știut nimeni

”Părintele Pomohaci trebuia să mă cunune pe mine, ca preot, dar în ziua aceea a sunat şi a spus că nu mai poate ajuta. Dacă îi pupi mâna preotului tu îţi faci datoria de creştin în faţa lui Dumnezeu, nu contează ce face e”, a spus Vaida la Antena 1.

De la ce a pornit totul?

Cristian Pomohaci, unul dintre cei mai controversați preoți din România, este implicat într-un scandal de natură sexuală care depășește limitele celei mai bolnave imaginații. 

În jurul acestui preot s-a creat o aură de vedetă adevărată. Despre el se știe că practică ritualuri de exorcizare, că este lacok și că are averi inimaginabile. Că desfide orice autoritate clericală și că nu răspunde nimănui dintre liderii Biserici Ortodoxe Române.

Dezvăluiri șocante! CÂT OFEREA Pomohaci pentru o PARTIDĂ DE AMOR? Generos, foarte generos

Atunci când vine vorba despre orientarea sa sexuală începe altă poveste – Pomohaci a fost tolerat de BOR pentru homosexualitate, fiindca nu au existat dovezi.   Au existat zvonuri despre Pomohaci, cel care a apărut de nenumărate ori la TV, că a fost surprins în pat cu bărbați sau atentând la pudoarea unor tineri. Jurnaliștii de la Ziar de Cluj au discutat off the record cu niște avocați și notari care au încheiat cu unele victime înțelegeri scrise și ferme prin care Pomohaci a cumpărat tăcerea lor cu bani.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Vedeta TV a dezvăluit un amănunt din viața ei care i-a lăsat pe toți fanii săi în stare de șoc. Vedeta susține că atunci când s-a hotărât să se mărite trebuia să fie cununată chiar de preotul care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii intime cu bărbaţi.Pomohaci, acuzații...

Preluat de la EVZ