O româncă în vârstă de 26 de ani a fost surprinsă sărind goală de la balconul unui bloc din Roma, după ce a fost violată și sechestrată de un conațional.

Românca care este studentă la Roma, presta și servicii de escortă și a fost contactată pe internet de un român de 33 de ani care i-a propus să-i facă o vizită la locuința sa, în Via Catania.

Din păcate pentru româncă, bărbatul nu a vrut să o plătească pentru serviciile prestate, mai mult, a devenit și foarte agresiv. Aceasta a fugit pur și simplu pe balconul locuinței și a încercat să coboare în plan vertical, căzând până la urmă în balconul unor vecini care au intervenit și au salvat-o.

Românca a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale și acolo au ajuns și carabinierii care au interogat-o pe tânăra de 26 de ani. Ulterior carabinierii au mers la locuința romanului de 33 de ani pe care l-au arestat, urmând că judecătorii să stabilească dacă acesta va fi judecat în stare de arest sau în libertate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/italia-o-romanca-a-sarit-goala-de-la-balcon-dupa-ce-a-fost-violata-si-sechestrata-40472.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/italia-o-romanca-a-sarit-goala-de-la-balcon-dupa-ce-a-fost-violata-si-sechestrata-40472-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv