Forțele Internaționale de Gherilă ale Revoluționarilor (IRPGF) a anunțat că a format un grup al Armatei de Eliberare, ca răspuns la perceuția acestor minorități de către Statul Islamic, după cum au explicat reprezentanții lor, pe pagina lor de Twitter.

Oricum, grupul, care luptă de obicei împreună cu kurzii de la YPG, nu specifică exact câți luptători au fost recrutați pentru unitatea respectivă și nu au nicio dovadă că ar fi participat, cu adevărat, la luptă, scrie Euronews.

Se pare că sursa de inspirație au fost imaginile cu prizonieri homosexuali care sunt aruncați de pe o clădire din Mosul, în Irak, și apoi uciși cu pietre, de către Daesh (ISIS).

Grupul promite să lupte împotriva atacurilor venite din partea creștinilor conservatori la adresa membrilor comunității LGBT.

Purtătorii de cuvânt ai grupării refuză să spună câți membri au, din motive de securitate.

„Mulți dintre tovarășii noștri sunt din comunitatea LGBT*QI+”, a spus reprezentantul forțelor de gherilă, din care a luat naștere sub-gruparea.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/lgbt.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/lgbt-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Forțele Internaționale de Gherilă ale Revoluționarilor (IRPGF) a anunțat că a format un grup al Armatei de Eliberare, ca răspuns la perceuția acestor minorități de către Statul Islamic, după cum au explicat reprezentanții lor, pe pagina lor de Twitter.Oricum, grupul, care luptă de obicei împreună cu kurzii de la...

Preluat de la EVZ