Femeia de 51 de ani, din Brăila, care a fost internată în comă, marți seară, în Spitalul Județean din municipiu, după ce un copac a căzut peste ea în stațiunea Lacu Sărat, în timpul furtunii puternice din județ, a murit în Secția de Terapie Intensivă a unității medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, colonelul Ștefan Stoian, femeia de 51 de ani a decedat la Spitalul Județean în urma leziunilor grave suferite după ce un copac de mari dimensiuni s-a prăbușit peste ea în timpul vijeliei de marți după-amiază.

Potrivit medicilor, femeia a suferit politraumatisme și era în comă.

Medicii de la Spitalul Județean Brăila luaseră în calcul transferul ei la Spitalul Județean Galați, însă transferul nu a mai avut loc în conidțiile în care femeia a decedat.

Și soțul femeii este rănit, el fiind internat în Spitalul Județean Brăila după ce copacul smuls de vânt l-a surprins și pe el, bărbatul fiind însă conștient.

Cel puțin încă două persoane au fost rănite marți după-amiază în timpul vijeliei de la Brăila.

Peste 500 de copaci au fost doborâți de vântul puternic, iar 21 de autoturisme au fost avariate după ce crengi mari sau arbori au căzut peste ele în timpul vijeliei de marți după-amiază, din județul Brăila, potrivit centralizărilor parțiale ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Brăila.

De asemenea, 20 de acoperișuri au fost avariate în județ în timpul vijeliei, din aceeași cauză 44 de localități rămânând în beznă după ce liniile de tensiune au fost rupte sau stâlpii de electricitate au fost puși la pământ de vântul care a suflat cu 80-90 de kilometri la oră.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/furtunile-au-facut-ravagii-femeie-moarta-dupa-ce-un-copac-a-cazut-peste-ea-in-timpul-vijeliei-40443.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/furtunile-au-facut-ravagii-femeie-moarta-dupa-ce-un-copac-a-cazut-peste-ea-in-timpul-vijeliei-40443-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv