A V-a ediție a Festivalului “Out Of Doors Fest” va avea loc în zilele de 4 și 5 august, la White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară).

În cele două zile, Festivalul va reuni cele mai în vogă trupe din România și nu numai: Alternosfera, Cristi Minculescu și IRIS, Coma, Trooper, Omul Cu Șobolani, Șuie Paparude, Macanache și The Putreds, E.M.I.L. și alții. Special guest – Crazy Town din America.

Out Of Doors Fest” 2017 reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Out Of Doors Fest” este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Luând ca reper experiențele anterioare, “Out of Doors Fest” 2017 este un eveniment al cărui public se estimează că va depăși 4.000 de spectatori (aproximativ 2.000 de participanți/ zi).

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/costinesti-iris-trooper-omul-cu-sobolani-suie-paparude-si-altii-la-festivalul-out-of-doors-fest-40455.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/costinesti-iris-trooper-omul-cu-sobolani-suie-paparude-si-altii-la-festivalul-out-of-doors-fest-40455-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv