Fostul președinte al statului afirmă despre adversarul său politic de la social-democrați că este “tot mai penibil”, în condiţiile în care dă “indicaţii preţioase” partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă. 

“A vrut Dragnea să creeze Fondul Naţional de Investiţii. Grindeanu a spus NU, pentru că era o prostie care decapitaliza companiile de stat şi s-a îngropat ideea din programul Marelui Cârmaci. A vrut Dragnea impozitul global pe veniturile din fiecare gospodărie. Grindeanu şi-a dat seama că ideea este inaplicabilă şi a spus NU Marelui Cârmaci”, a scris Băsescu, pe Facebook. 

El a adăugat că Dragnea a dorit impozitarea cifrei de afaceri a companiilor, iar premierul Mihai Tudose a spus “nu”, pentru că sistemul este incompatibil cu regulile Uniunii Europene, “ceea ce Marele Cârmaci nu ştia”. 

“A vrut Dragnea impozitarea salariilor mari. Tudose a spus NU, pentru că măsura nu aduce mai nimic la bugetul de stat, aşa cum credea Marele Cârmaci. A vrut Dragnea să numească prin Carmen Dan şeful DIPI. Tudose a spus NU pentru că nu a vrut să fie păpuşărit de Marele Cârmaci. A vrut Dragnea să-i dea afară din PSD pe Ponta, Grindeanu, Ivan. Organizaţiile PSD din teritoriu au spus NU, pentru că nu recunosc dreptul de viaţă şi de moarte al Marelui Cârmaci asupra membrilor partidului”, a susţinut Băsescu. 

Potrivit acestuia, “Dragnea dă în spaţiul public citate din programul de guvernare inept, scris de Vâlcov, sau dă ‘indicaţii preţioase’ partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă. (…) Iar despre o nouă moţiune de cenzură împotriva propriului guvern, nu mai poate fi vorba”. 

Premierul Mihai Tudose a declarat marţi că introducerea taxei de solidaritate poate fi trecută la capitolul “discutate şi uitate”. “Concluzia astăzi este că putem să o trecem la discutate şi uitate”, a afirmat Tudose. El a mai anunţat că taxele de genul CAS, CASS vor rămâne pe modelul actual, vor fi plătite de angajator, a menționat Agerpres. 


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fostul președinte al statului afirmă despre adversarul său politic de la social-democrați că este 'tot mai penibil', în condiţiile în care dă 'indicaţii preţioase' partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă.  'A vrut Dragnea să creeze Fondul Naţional de Investiţii. Grindeanu a spus NU, pentru că era o prostie...

Preluat de la EVZ