Traficul pe podul dintre Calafat și Vidin va fi întrerupt mâine, între orele 09:00 și 11:00, pentru a putea fi realizate o serie de lucrări de întreținere și reparație, conform unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Societatea Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care administrează podul Calafat – Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu că, joi, traversarea podului va fi întreruptă timp de două pentru lucrări de întreținere și reparație. Restricția de circulație va fi aplicată începând cu ora 09:00.

„În acest interval orar, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului. Recomandăm consultarea aplicației <<Trafic Online>>, disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, pentru a ajuta utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/atentie-soferi-traficul-va-fi-intrerupt-pe-podul-dintre-calafat-si-vidin-maine-dimineata-40467.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/atentie-soferi-traficul-va-fi-intrerupt-pe-podul-dintre-calafat-si-vidin-maine-dimineata-40467-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv