Un tânăr din Bucureșt îşi petrece concediul încercînd să dea de urma celor care l-au păcălit. Bărbatul a plătit 460 de lei în monedă virtuală bitcoin pentru a rezerva o vilă de lux cu piscină în Costineşti. Surpriză însă, hotelul nu există pe litoralul românesc, ci pe cel turcesc, în Antalia, iar oferta a fost doar o mare păcăleală, scrie Digi24.ro. 

„Era o vilă, se numea casa Margo, oferea cazare la 120 de lei pe noapte. Am sunat la un număr de telefon de la recepţie. Mi-au spus că au cazare şi ne poate oferi, dar mai întâi trebuie să depunem un avans pentru cele două camere”, povestește Alexandru Petrişor Drăgan.

Mare i-a fost surpriza când a observat că nu trebuie să plătească în lei ci în moneda oficial a internetului. „Este o mare greşeală, să nu depuneţi pentru că este greu de dat de urma banilor. Am sunat pentru confirmare şi mi-au spus că ne aşteaptă la mare şi să aruncăm chitanţa. Atunci am intrat la bănuieli şi am început să investighez această vilă Margo”, povestește bărbatul.

Aşa a aflat că vila nu există în Costineşti. „Aici ar fi trebuit să găsim o vilă luxoasă: vila Margo. În shimb, este o casă particulară. Fotografiile respective sunt făcute la o vilă aflată la 600 km distanţă de aici, adică tocmai din Antalya”, a mai spus el conform aceleiași surse. 

Tânărul a depus plângere la poliţie pentru înşelăciune. Spune însă că şi-a luat gândul de cei 460 de lei sau de la un concediu reuşit pe litoralul Mării Negre.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un tânăr din Bucureșt îşi petrece concediul încercînd să dea de urma celor care l-au păcălit. Bărbatul a plătit 460 de lei în monedă virtuală bitcoin pentru a rezerva o vilă de lux cu piscină în Costineşti. Surpriză însă, hotelul nu există pe litoralul românesc, ci pe cel turcesc,...

Preluat de la EVZ