Rovinieta și taxa de pod de la Fetești-Cernavodă (peaj) pot fi plătite prin intermediul aplicației de mobil e-rovinieta.ro, disponibilă și pentru Android, dezvoltată de Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), potrivit unui comunicat transmis astăzi.

Aplicația de mobil e-rovinieta.ro poate fi descărcată gratuit din Google Play și Apple Store.

Utilizatorii rețelei de drumuri naționale pot cumpăra online rovinieta prin intermediul platformei www.e-rovinieta.ro. Odată ce rovinieta a fost plătită, clienții primesc confirmare de livrare prin SMS și e-mail, iar pentru rovinietele de peste 30 de zile cumpărătorii sunt avertizați din timp de data de expirare.

Rovinieta poate fi comandată la orice oră, 24/7, și poate fi plătită cu cardul online, prin iTransfer (ordin de plată cu confirmare și emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plată tradițional la orice bancă (emiterea va fi efectuată după confirmarea sumelor în cont).

Tariful de trecere pentru podul de la Fetești-Cernavodă de pe Autostrada A2 poate fi achitat și online prin intermediul www.taxa-pod-fetesti.ro. Pentru a achita online tariful, utilizatorul trebuie să se înregistreze pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro, să adauge o comandă și să completeze datele pentru peajul dorit. Plata se poate realiza atât prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cât și prin bancă – cu ordin de plată.

După confirmarea plății se emite peajul, iar clientul primește prin e-mail factura și datele peajului și – gratuit, prin SMS – datele peajului emis. Comenzile, peajele emise și facturile se vor putea accesa oricând în cadrul contului de pe platformă.

Trecerile de pod de la Fetești-Cernavodă pot fi achitate anticipat sau după ce utilizatorul a trecut de stațiile de taxare, dar până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/aplicatie-pe-android-pentru-plata-rovinietei-si-a-taxei-pentru-podul-fetesti-cernavoda-40457.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/aplicatie-pe-android-pentru-plata-rovinietei-si-a-taxei-pentru-podul-fetesti-cernavoda-40457-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv