Mladinoiu a demisionat din funcția pe care o deținea la SPP, în 2015, în același moment în care Liviu Dragnea demisiona din Guvern.

Pe vremea când îi era aghiotant lui Liviu Dragnea, Mladinoiu treebuia să-l păzească pe liderul politic, să-i care servieta și să-i furnizeze informații de orice fel. Mlădinoiu a câștigat în scurt timp încrederea lui Dragnea, astfel că loialitatea i-a fost răsplătită cu funcția de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, după instalarea executivului Grindeanu, potrivit B1.ro.

La cinci luni distanță, Mlădinoiu a fost printre primii care a demis din Guvern în timpul conflictului dintre Dragnea și Grindeanu, însă acesta a revenit pe aceeași funcție după instalarea ministrului Tuddose.

Ulterior, Mlădinoiu a fost trimis la Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), cea mai înaltă structură de conducere a Companiei

Mlădinoiu este și partener de afaceri cu fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea, în fimele Pantofi Lux Ştefan SRL şi Romcip, fostă Salcia SA Teleorman, unde cei doi sunt asociați.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Mladinoiu a demisionat din funcția pe care o deținea la SPP, în 2015, în același moment în care Liviu Dragnea demisiona din Guvern.Pe vremea când îi era aghiotant lui Liviu Dragnea, Mladinoiu treebuia să-l păzească pe liderul politic, să-i care servieta și să-i furnizeze informații de orice fel. Mlădinoiu...

Preluat de la EVZ