Un tânăr de 22 de ani a fost grav rănit, astăzi, după ce a căzut cu ATV-ul într-un râu din județul Bistrița-Năsăud și a fost preluat de un elicopter SMURD care-l transportă la Târgu Mureș. Tânărul este în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral și suspiciune de înec.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care circula cu ATV-ul pe drumul dintre localitățile Valea Mare și Șant, a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și a ajuns în râul de pe marginea drumului.

Victima a fost scoasă din apă de către ceilalți participanți la trafic. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje.

”Tânărul era inconștient, în comă profundă, prezenta un traumatism cranio – cerebral grav, cu suspiciune de înec”, precizează reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Medicii au stabilizat pacientul și l-au pregătit pentru a fi preluat de elicopterul SMURD, în vederea transportului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș.

Tânărul a fost preluat de pe terenul de fotbal din localitatea Maier, județul Bistrița-Năsăud.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-tanar-in-coma-dupa-ce-a-cazut-cu-atv-ul-intr-un-rau-40466.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-tanar-in-coma-dupa-ce-a-cazut-cu-atv-ul-intr-un-rau-40466-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv