Festivitatea de absolvire a Promoției 2017 „Mărăști, Mărășești, Oituz – 100” de ofițeri ingineri militari și civili, precum și de maiștri militari de marină, va avea loc vineri, 28 iulie, la ora 13.00,  în campusul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.

Pentru cei 206 absolvenți, dintre care 177 civili, această ceremonie marchează finalizarea studiilor în cele două instituții de învățământ de marină.

În prezența viceamiralului Dr. Alexandru Mîrșu, șeful Statului Major al Forțelor Navale, 29 de absolvenți militari ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” și 53 de absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale vor primi primele lor grade de ofițeri, respectiv maiștri militari de marină, în Forțele Navale.

Ofițerii militari vor începe, în perioada următoare, cursul de bază pentru prima funcție în cadrul Forțelor Navale Române, la Școala de Aplicație a Forțelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu”.

La acest important eveniment sunt invitați reprezentanți ai Președinției, Ministerului Apărării Naționale, ai autorităților publice centrale și locale, personalități ale vieții publice și universitare constănțene, reprezentanți ai instituțiilor care își desfășoară activitatea în domeniul transportului naval și activităților portuare, delegați ai asociațiilor cadrelor militare în rezervă și în retragere, rude și prieteni.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/academia-navala-mircea-cel-batran-festivitate-de-absolvire-a-promotiei-2017-marasti-marasesti-oituz-100-40450.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/academia-navala-mircea-cel-batran-festivitate-de-absolvire-a-promotiei-2017-marasti-marasesti-oituz-100-40450-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv