Singura competiție de yachting caritabilă din România – Regatta Rotary Mangalia – își deschide porțile în 28 Iulie 2017 pentru trei zile de adrenalină și vânt în vele

Peste 30 de yachturi cu vele din România și Bulgaria sunt așteptate la un eveniment inedit și unic în peisajul yachtingului românesc: Regatta caritabilă Rotary Mangalia.

Organizată de Club Rotary Mangalia, Seanergya Yacht Club și Asociația Club Sportiv Electrica Balkan, în parteneriat cu Primăria Limanu, si aflată la a V-a ediție, competiția se va desfășura în perioada 28-30 Iulie 2017, cu scopul de a promova și a dezvolta yachtingul sportiv românesc.

Fondurile obținute astfel vor fi utilizate pentru inițierea unui proiect de construcție a unei baze sportive de yachting, unde copiii și adolescenții să poată fi instruiți în tainele acestui sport.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/zeci-de-yachturi-pregatite-sa-ia-startul-vineri-la-regatta-rotary-mangalia-40406.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/zeci-de-yachturi-pregatite-sa-ia-startul-vineri-la-regatta-rotary-mangalia-40406-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Singura competiție de yachting caritabilă...

Preluat de la romania ntv