Un bărbat din Argeș este cercetat sub control judiciar pentru ultraj, după ce a amenințat cu moartea o polițistă, care l-a oprit în trafic și i-a suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile, întrucât nu oprise la semnalele agenților.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Argeș, în 21 iulie, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din comuna Cocu, se afla la volanul unei mașini fără să poarte centura de siguranță, iar un echipaj de Poliție a încercat să îl oprească. Șoferul a ignorat semnalele polițiștilor și a oprit doar după ce aceștia i-au blocat autoturismul cu autospeciala de Poliție.

Pentru această faptă bărbatul a fost amendat, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 30 de zile.

La fața locului, șoferul a făcut scandal, a amenințat o polițistă, iar ulterior amenințările la adresa femeii au continuat și pe rețelele de socializare, unde a scris că, dacă superiorii nu o mută, o va muta el ”la cimitir”.

În aceste condiții, polițista a anunțat că este amenințată, iar ieri bărbatul a fost reținut pentru ultraj.

Astăzi, el a fost dus din nou la Parchet pentru audieri, iar procurorul de caz a dispus cercetarea acestuia sub control judiciar.

Bărbatul este șofer de TIR

Ionuț Nicolae S., în vârstă de 34 ani, originar din comuna Cocu, a anunțat pe o rețea de socializare că a fost lăsat fără permis de o polițistă. A postat pe contul său de Facebook o fotografie a Denisei Grigore, agent de poliție în localitate, precum și o serie de comentarii care conțineau amenințări la adresa vieții și integrității corporale a acesteia.

Bărbatul, șofer de tir, conducea prin localitate și nu a oprit la semnalele poliției, iar un echipajul s-a luat după el, l-a blocat și i-a reținut permisul de conducere. I

Ionuț Nicolae a acuzat faptul că a fost făcut analfabet și a început să o amenințe pe polițistă cu moartea, pe Facebook. Bărbatul a postat pe aceeași rețea de socializare mai multe astfel de mesaje la adresa Denisei Grigore. “Nu o mai suport, dacă nu o mută, o mut eu la cimitir”, a scris bărbatul într-una dintre postările preluate ulterior de presa locală din Argeș.

După ce alte persoane i-au comentat la postarea făcută, bărbatul a continuat la fel de dur: “Îi făceam filmare cum o jumuleam fir cu fir și unghie cu unghie pe viu, sa vadă ce poate face un analfabet.” 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/soferul-care-a-amenintat-cu-moartea-o-politista-care-l-a-amendat-lasat-in-libertate-40423.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/soferul-care-a-amenintat-cu-moartea-o-politista-care-l-a-amendat-lasat-in-libertate-40423-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv