Ovidiu Crețu, se numără printre bugetarii care vor avea salariul mărit. Acesta va beneficia de un salariu de trei ori mai mare începînd cu luna viitoare în urma unei decizii adoptate de consilierii locali.

Nici cei aflați în subordinea primarului nu au “scăpat de majorări”, aceștia urmînd să aibă venituri mai mari cu sume cuprinse între 200 și 1000 de lei informează Mediafax.

Consilierii municipali din Bistriţa au aprobat, luni după-amiaza, un proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din aparatul de specialitate al primarului municipiului Bistriţa şi serviciile de interes public local. În total, cei 895 de angajaţi ai municipalităţii la care se mai adaugă şi aproximativ 200 de asistenţi personali, vor beneficia, începând de luna viitoare, de salarii majorate cu sume cuprinse între 200 şi 1000 de lei.

Conform hotărârii adoptate de consilierii locali din Bistriţa, cele mai mari creşteri salariale vor fi la nivelul conducerii primăriei municipiului Bistriţa, primarul, cei doi viceprimari, administratorul public şi secretarul municipiului urmând să încaseze sume de peste 10.000 de lei lunar.

Cea mai mare creştere, de aproape trei ori faţă de salarul pe care îl încasează în prezent, se înregistrează în cazul primarului Ovidiu Creţu, care, începând din luna august va avea o indemnizaţie de 13.050 de lei faţă de 4.200 cât câştigă în prezent.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Ovidiu Crețu, se numără printre bugetarii care vor avea salariul mărit. Acesta va beneficia de un salariu de trei ori mai mare începînd cu luna viitoare în urma unei decizii adoptate de consilierii locali.Nici cei aflați în subordinea primarului nu au “scăpat de majorări”, aceștia urmînd să aibă venituri mai...

Preluat de la EVZ