Kim Anami este maestră în kung-fu vaginal, un hobby care a tranformat-o într-una dintre cele mai căutate femei din lume atât de bărbaţi, dar şi de femei.

Misiunea ei, aşa cum reiese din informaţiile postate pe site-ul kimanami.com, este îmbunătăţirea vieţii sexuale a cuplurilor din toată lumea.

„Dacă o femeie este deconectată de la sexualitatea ei şi de la vagin, atunci ea se confruntă cu un mare dezavantaj. Având un vagin slăbit, problema devine şi mai mare. Îţi poţi transforma energia sexuală şi plăcerile sexuale dacă îţi simţi vaginul. Când femeile vin la mine fără dorinţa de a mai face sex, nu sunt deloc surprinsă.

Peste tot în lume, femeile suferă din cauză că nu au parte de suficiente plăceri sexuale sau uneori deloc. Efectele unui vagin insensibil şi ale unei vieţi sexuale nesatisfăcătoare se reflectă în toate aspectele vieţii, în relaţie, în carieră, în familie şi printre prieteni.

Totul intră în acest vortex și afectează calitatea vieții tale.

Și într-adevăr, ce femeie ar vrea să facă sex dacă nu simte ceva? Când vorbesc despre vagine care ridică bile de tenis de masă și deschid sticle de bere și doboară recorduri mondiale, nu vorbesc despre excepții care privesc ceea ce pot face vaginele.

Fiecare femeie poate face aceste lucruri”, este mesajul pe care Kim îl are chiar pe prima pagină a site-ului ei.

Sursă foto: klyker.com

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Kim Anami este maestră în kung-fu vaginal, un hobby care a tranformat-o într-una dintre cele mai căutate femei din lume atât de bărbaţi, dar şi de femei.Misiunea ei, aşa cum reiese din informaţiile postate pe site-ul kimanami.com, este îmbunătăţirea vieţii sexuale a cuplurilor din toată lumea.„Dacă o femeie este...

Preluat de la EVZ