In această dimineață, în jurul orei 10, polițiștii din localitatea Dobromir au fost sesizați prin numărul de urgențe 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 59 ani s-a răsturnat cu ATV-ul pe care îl conducea și s-a lovit în zona capului, rămânând inconștient.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză, P. Marian, condusese un ATV neînregistrat pe strada Cișmelei din satul Cetatea, fără să aibă permis de conducere, a pierdut controlul vehiculului și a căzut de pe ATV.

Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral minor, grad 0 de risc, contuzie piramido-nazală, epistazis, plagă contuză frontală, contuzie coapsă dreapta. 

Fiind testat cu aparatul etilotest de catre un echipaj al politiei rutiere, in incinta spitalulul judetean, P Marian – 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara  permis de conducere, prev. de art. 335 alin. 1 din Codul penal, punerea in circulatie a unui autovehicul neinregistrat, prev. de art. 334 alin. 1 din Codul penal, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, prev. de art. 336 alin 1 din Codul penal si vatamare corporala din culpa, prev. de art.196 alin. 1 din Codul penal.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/judetul-constanta-beat-si-fara-permis-un-barbat-s-a-rasturnat-cu-atv-ul-inconstient-a-fost-preluat-de-elicopterul-smurd-40412.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/judetul-constanta-beat-si-fara-permis-un-barbat-s-a-rasturnat-cu-atv-ul-inconstient-a-fost-preluat-de-elicopterul-smurd-40412-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv