Ce poate fi mai insultător să spui că o femeie are fixate nişte limite (de către cine?), doar de a face copii şi să fie neveste?! Iată ce a scris  a scris Antonio Andrusceac pe pagina sa de Facebook:

„Nu va mai mintiti. TOATE femeile sunt facute sa fie mame si sotii. Frustrarile nu se ascund in spatee ‘carierei’. Ce-i de fapt ‘cariera’:)? O aparenta de importanta data de un ecuson agatat de gat, un salariu destul de prost pentru multa umilinta si renuntari?

Prima casa sau masina luate intr-un milion de rate, doar ca sa vada Satu’ ca fata s-a ajuns….nu pacalesc insa pe nimeni, tot neimplinite raman, fara familii, fara copii….auzind mereu – ‘da’ tu mama, nu te mai mariti?’ Pentru ca in intelepciunea lor, mamele, bunicile, stiu care este adevarata implinire a femeii…”

Şocaţi de ce ceea ce a putut să scrie colegul lor pe Facebook, cei de la USR au dat un comnicat pe care vi-l prezentăm mai jos:

“Uniunea Salvați România se delimitează ferm de declarațiile consilierului local Antonio Andrusceac în ceea ce privește opțiunile femeilor și rolul acestora în societate. USR respectă și promovează egalitatea între bărbați și femei și dreptul acestora de a-și alege propriul parcurs în viață. Este un subiect pe care îl tratăm cu seriozitate. În momentul de față, în interiorul partidului, sunt analizate mai multe sesizări legate de declarațiile domnului Andrusceac – Elek Levente, președinte interimar USR”.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Ce poate fi mai insultător să spui că o femeie are fixate nişte limite (de către cine?), doar de a face copii şi să fie neveste?! Iată ce a scris  a scris Antonio Andrusceac pe pagina sa de Facebook:„Nu va mai mintiti. TOATE femeile sunt facute sa fie mame...

Preluat de la EVZ