O cameră de supraveghere a surprins momentul în care o șoferiță de 23 de ani, aflată la volanul unui BMW, a intrat cu mașina într-un grup de pietoni, rănind două persoane.

Bolidul s-a oprit, apoi, într-un copac de pe marginea trotuarului. 

Autoturismul se deplasa pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, dinspre Bulevardul Unirii către Paracul Crâng. La un moment dat, în apropierea intersecției Bălcescu-Colonel Buzoianu, tânăra șoferiță a pierdut controlul mașinii iar mașina a ajuns pe trotuar.

Mașina a lovit un grup de pietoni, apoi s-a oprit într-un copac. Martorii spun că șoferița ar fi încercat să frâneze dar, probabil din cauza vitezei, a pierdut controlul bolidului.

Doi bărbați, de 35 și 41 de ani, au fost transportați la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. La spital au ajuns și șoferița și ocupantul locului din dreapta al BMW-ului. În urma testului efectuat cu aparatul Drager, a rezultat că șoferița responsabilă pentru accidentul auto nu consumase alcool.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede autoturismul apropiindu-se cu viteză de grupul de pietoni de pe trotuar. A acroșat doi tineri după care s-a oprit într-un copac. Accidentul putea avea urmări dramatice, dat fiind că mașina a trecut milimetric pe lângă un grup mare de tineri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/imagini-socante-momentul-in-care-o-soferita-spulbera-cu-bmw-ul-un-grup-de-pietoni-a-fost-filmat-video-40419.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/imagini-socante-momentul-in-care-o-soferita-spulbera-cu-bmw-ul-un-grup-de-pietoni-a-fost-filmat-video-40419-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv