Într-o declarație de 11 pagini, citită ieri în fața comisiei din Congresul SUA, Jared Kushner (foto) a făcut primele declarații oficiale despre cele patru întâlniri cu rușii, din timpul campaniei electorale din 2016 și a perioadei de tranziție până la numirea în funcția de președinte a tatălui său.

Declarația vine în contextul investigației realizate de anchetatori federali și din Congres privind contactele lui Kushner cu rușii.

Neagă „complotul”

Kushner susține că nu a discutat nimic nepotrivit în aceste întâlniri, care au cuprins două întrevederi cu ambasadorul rus la Washington, o întâlnire cu președintele unei bănci de stat din Rusia, iar în iunie 2016 cu un avocat rus, întâlnire pusă la cale de cumnatul său, Donald Trump jr.

„Nu am complotat, nici nu știu pe nimeni din echipa de campanie (a lui Trump – n.r.) care să fi complotat cu vreunul dintre guvernele străine”, a spus Kushner, adăugând că nu a avut contacte nepotrivite și nu s-a bazat pe fonduri rusești pentru a-și finanța afacerile private.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Într-o declarație de 11 pagini, citită ieri în fața comisiei din Congresul SUA, Jared Kushner (foto) a făcut primele declarații oficiale despre cele patru întâlniri cu rușii, din timpul campaniei electorale din 2016 și a perioadei de tranziție până la numirea în funcția de președinte a tatălui său.Declarația vine...

Preluat de la EVZ