Zborurile Wizz Air W6 3613 de la Suceava la Bologna și W6 3762 de la Bologna la Craiova, programate marți, au fost anulate din cauza impactului avionului cu o pasăre, relevat cu ocazia unei inspecții tehnice neprogamate a aeronavei, au anunțat reprezentanții companiei.

„Toți pasagerii au fost contactați și li s-au oferit varianta rambursării complete sau posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri WIZZ alternative, vouchere pentru alimente și cazare, în conformitate cu reglementările UE în vigoare și politicii Wizz Air”, au transmis reprezentanții companiei aeriene.

Wizz Air, Tarom și Air Bucharest sunt singurele companii care operează zboruri pe aeroportul din Suceava. Pe aeroportul din Craiova decolează și aterizează doar aeronave ale companiei Wizz Air.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/doua-zboruri-wizz-air-au-fost-anulate-din-cauza-impactului-avionului-cu-o-pasare-40421.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/doua-zboruri-wizz-air-au-fost-anulate-din-cauza-impactului-avionului-cu-o-pasare-40421-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv