După Flavius, primul copil abuzat de către acesta a mărturisit că i s-a cerut să întrețină relații sexuale cu acesta contra cost, o altă victima și-a făcut curaj și a povestit într-o emisiune TV coșmarul prin care a trecut. Acum, un transsexual pe nume Geanina a povestit detalii cutremurătoare despre acest om, la prima vedere atât de inofensiv. 

CURAJ NEBUN. Pomohaci APARE în fața a 10.000 de oameni. „Vine pe riscul lui, ce să îi fac?”

„Mi-a fost client, a venit cu un băiat de 17 ani. Am fost într-un regim hotelier. Nu mi-a spus cine este la început. M-a întrebat dacă accept doi băieţi în locaţie, domn părinte mi-a devenit client fidel şi să nu vorbesc despre chestia asta. Am aflat apoi că băiatul avea 17 ani.

Mă suna… 15 milioane pentru două persoane o jumătate de oră. Atât am primit. Te sună pe număr, de pe site-ul de escorte”, a spus acesta la Antena 1.

Pomohaci s-a DECIS! Preotul, acuzat de PEDOFILIE, s-a RUPT de BISERICĂ

De la ce a pornit totul?

Cristian Pomohaci, unul dintre cei mai controversați preoți din România, este implicat într-un scandal de natură sexuală care depășește limitele celei mai bolnave imaginații. 

În jurul acestui preot s-a creat o aură de vedetă adevărată. Despre el se știe că practică ritualuri de exorcizare, că este lacok și că are averi inimaginabile. Că desfide orice autoritate clericală și că nu răspunde nimănui dintre liderii Biserici Ortodoxe Române.

Atunci când vine vorba despre orientarea sa sexuală începe altă poveste – Pomohaci a fost tolerat de BOR pentru homosexualitate, fiindca nu au existat dovezi. 
 Au existat zvonuri despre Pomohaci, cel care a apărut de nenumărate ori la TV, că a fost surprins în pat cu bărbați sau atentând la pudoarea unor tineri. Jurnaliștii de la Ziar de Cluj au discutat off the record cu niște avocați și notari care au încheiat cu unele victime înțelegeri scrise și ferme prin care Pomohaci a cumpărat tăcerea lor cu bani.

Pomohaci, TRECUT ŞI MAI ÎNTUNECAT! DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre cel mai hulit preot – AUDIO HALUCINANT

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
După Flavius, primul copil abuzat de către acesta a mărturisit că i s-a cerut să întrețină relații sexuale cu acesta contra cost, o altă victima și-a făcut curaj și a povestit într-o emisiune TV coșmarul prin care a trecut. Acum, un transsexual pe nume Geanina a povestit detalii cutremurătoare...

Preluat de la EVZ