Adriana Bahmuţeanu a luat poziţie imediat ce Anca de la Strehaia a postat pe pagina personală de Facebook o imagine cu Denisa în sicriu. Vedeta a transmis un mesaj public prin intermediul căruia a cerut decenţă.

Adriana Bahmuţeanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia a cerut să nu mai fie postate pe reţelele de socializare imagini cu Denisa în sicriu, informează Cancan.ro. Vedeta subliniază faptul că artista nu şi-a dorit să rămână aşa în memoria populară, ci ca o artistă plină de viaţă şi talentată.

Bahmu a luat poziţie la surt timp după ce Anca de la Strehaia a postat pe pagina personală de Facebook o imagine cu Denisa în sicriu.

”Oameni buni, va rog sa respectati memoria artistei Denisa Raducu, ce a plecat la ingeri mult mai devreme, la doar 27 de ani!!! Va rog sa nu mai postati pe fb fotografii cu Denisa in sicriu! E imoral, injust , strigator la cer si de-a dreptul macabru sa faci publice imagini cu o persoana decedata!

Va rog sa pastrati in suflet amintirea unei fete frumoase si cochete, cu o voce cristalina ca de privighetoare ,de o dragalasenie si un bun simt impecabile!!! O fata ce a suferit si a murit in tacere!!! Cred ca asa ar dori Denisa sa ramana in gandurile voastre! DUMNEZEU sa o odihneasca in pace!!!”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe o reţea de socializare.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Adriana Bahmuţeanu a luat poziţie imediat ce Anca de la Strehaia a postat pe pagina personală de Facebook o imagine cu Denisa în sicriu. Vedeta a transmis un mesaj public prin intermediul căruia a cerut decenţă.Adriana Bahmuţeanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia...

Preluat de la EVZ