Artiom Tarasov a murit în apartamentul său din Moscova. Corpul lui neînsuflețit a fost găsit de către unul dintre prietenii milionarului, care i-a adus medicamente.  S-a dovedit că Tarasov l-ar fi  rugat  telephonic pe acesta ca să îi  aducă un antibiotic ieftin, pentru tratarea pneumoniei. Prietenul, care avea cheile de la apartamentul lui Tarasov, a venit  la 19:30 (ora Moscovei) și l-a găsit pe proprietar culcat pe podea, scrie noi.md.

Echipa medicală ajunsă la fața locului a constatat moartea lui Tarasov, care s-a produs cu 2-3 ore înainte de sosirea lor. Potrivit informațiilor preliminare, incidentul nu este de natură penală.

Tarasov prefera să nu meargă la medic, iar în perioadele de boală își stabilea diagnosticul consultînd internetul și tratîndu-se după propriile diagnostice.

Artiom Tarasov a fost unul dintre pionierii mișcării cooperatiste care a apărut la apusul Uniunii Sovietice. Numele lui a devenit cunoscut în țară după ce în 1989 presa a scris că, din profitul obținut de la înființarea cooperativei „Tehnica“, Tarasov a primit un salariu de 3 milioane de ruble.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Artiom Tarasov a murit în apartamentul său din Moscova. Corpul lui neînsuflețit a fost găsit de către unul dintre prietenii milionarului, care i-a adus medicamente.  S-a dovedit că Tarasov l-ar fi  rugat  telephonic pe acesta ca să îi  aducă un antibiotic ieftin, pentru tratarea pneumoniei. Prietenul, care avea cheile...

Preluat de la EVZ