Artista a furat ochii tuturor la premiera filmului lui Luc Besson, Valerian, de luni seara, din Londra. Rihanna, care joacă rolul unei dansatoare de cabaret sexy, și-a făcut apariția spectaculoasă într-o superbă rochie roșie, de designer, afișând un bust extrem de generos, într-un decolteu voluptos, anume făcut să încingă imaginația bărbaților, de parcă sânii nu își găseau loc.

Însă, relatează cotidianul The Sun, la petrecerea de după premieră, Rihanna s-a schimbat de rochie, a îmbrăcat o alta, de culoare argintie și mult mai cuminte, iar, spre disperarea jurnaliștilor avizi de cancan, sânii parcă i-au dispărut sau în orice caz, nu mai stârneau atenția de mai devreme.

Frumoasa artistă, care încearcă acum să cucerească și lumea filmului, a avut la premieră o gentuță clutch cu flori, iar tatuajele i-au întregit imaginea de bombă sexy.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Artista a furat ochii tuturor la premiera filmului lui Luc Besson, Valerian, de luni seara, din Londra. Rihanna, care joacă rolul unei dansatoare de cabaret sexy, și-a făcut apariția spectaculoasă într-o superbă rochie roșie, de designer, afișând un bust extrem de generos, într-un decolteu voluptos, anume făcut să încingă imaginația...

Preluat de la EVZ