Jandarmii constănțeni sărbătoresc, pentru al șaselea an, Ziua Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța Mihail Kogălniceanu, stabilită pentru 26 iulie.

Pentru a celebra cum se cuvine această zi importantă din istoria jandarmeriei constănțene, vor fi organizate o serie de activități, astfel:

Miercuri 26 iulie, cu începere de la ora 8.15 , în prezența personalului de la reședința inspectoratului,  se va arbora Drapelul României, în acordurile Imnului Național.

Activitățile vor  continua cu acordarea de recompense (diplome de merit, citare prin ordin de zi pe unitate, felicitări și mulțumiri) din partea inspectorului-șef,  pentru ofițerii și subofițerii care au obținut rezultate bune și foarte bune  în activitate.

Tot cu acest prilej, începând cu ora 11.30, va avea loc o vizită la Muzeul Militar Național “Regele Ferdinand I” Filiala Constanța,organizată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța pentru copiii jandarmilor dar și pentru 20 copii instituționalizați și aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (Centrul de Plasament Micul Rotterdam Constanța). Copiii vor avea astfel posibilitatea să îi cunoască și să se fotografieze alături de camarazii jandarmilor, ciobăneștii germani Mabanu și Sop, iar în final vor primi diplome, dulciuri, răcoritoare și vor desfășura activități recreativ-educative.

Tot legat de Ziua Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, cu sprijinul Asociației Sportive Jandarmii Dobrogea Constanța și I.P.A. Regiunea 3 Constanța, în perioada 22-23 iulie 2017 a fost organizat și un concurs de pescuit sportiv, unde militarii și-au etalat calitățile de pescari, la final competiției peștii capturați fiind eliberați, în prezența arbitrilor competiției.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/26-iulie-ziua-inspectoratului-de-jandarmi-judetean-constanta-40410.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/26-iulie-ziua-inspectoratului-de-jandarmi-judetean-constanta-40410-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv