Radio România Actualităţi va transmite în această săptămână toate cele cinci meciuri de fotbal ale echipelor romaneşti prezente în competiţiile continentală, un adevărat regal fotbalistic în direct, dar doar unul va fi comentat de inegalabilul Ilie Dobre.

Partidele sunt programate astfel:

Liga Campionilor, turul III preliminar

Marţi, ora 20:30, FCSB – Viktoria Plzen, comentatori Robert Şişcă şi Adrian Soare;

Miercuri, ora 21:00, Viitorul Constanţa – Apoel Nicosia, comentator Tiberiu Tudor.

Liga Europei, turul III preliminar

Joi, ora 20:30, Dinamo – Athletic Bilbao, comentator Cătălin Cîrnu;

Joi, ora 20:30, Astra Giurgiu – FC Oleksandrya (Ucraina), comentator Ilie Dobre;

Joi, ora 21:00, CSU Craiova – AC Milan, comentatori Adrian Soare şi Gabriel Liviu Balica.

Ilie Dobre a intrat, la începutul acestei luni,  pentru a 9-a oara în Cartea Recordurilor. A stabilit un nou record mondial pentru anunțul unui gol în direct. Comentatorul a țipat fără să respire timp de 52 de secunde și 3 zecimi.

Performanța a fost omologată de World Record Academy. Nu e singurul record deținut de Ilie Dobre, care e primul și la transmisiunea unui gol în direct fără respirație ți transmisiunea unui gol în direct cu o singura respirație.

World Record Academy l-a premiat cu un trofeu pentru “Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume” si “Omul Anului in Media” (2014). Dobre a fost premiat in 2008 de presedintele Basescu cu Ordinul National pentru Merit, in grad de Cavaler.

rootstireaActualitate/EsentialSport
Radio România Actualităţi va transmite în această săptămână toate cele cinci meciuri de fotbal ale echipelor romaneşti prezente în competiţiile continentală, un adevărat regal fotbalistic în direct, dar doar unul va fi comentat de inegalabilul Ilie Dobre.Partidele sunt programate astfel:Liga Campionilor, turul III preliminar Marţi, ora 20:30, FCSB – Viktoria...

Preluat de la EVZ