UPDATE ora 14.50

Atacatorul a fost descris ca un bărbat cu o înălțime de 1,90, chel și cu un aspect neîngrijit. Se pare că conducea o dubiță albă, marca  Volkswagen, cu numere de Elveția, scrie The Independent.

Conform BBC, atacatorul ar fi folosit o drujbă. Magazinele au fost închise, iar localnicilor li se recomandă să evite centrul vechi.

Polițiștii spun că nu tratează atacul ca pe un act de terorism. O purtătoare de cuvânt a declarat că s-a primit un telefon de urgență la ora 10.39, în această dimineață.

Polițiștii ar ști, se pare, cine e atacatorul, dar deocamdată nu știu unde se află el.

Cinci răniți, doi grav

Cinci persoane rănite, dintre care două sunt în stare gravă, în orașul elvețian Schaffhausen, într-un atac realizat de un bărbat necunoscut, au anunțat polițiștii.

Părți ale orașului de la granița cu Germania au fost închise, după atac, scrie BBC.

Poliția nu a dat, deocamdată, alte detalii.

Cindy Beer, o purtătoare de cuvânt a poliției regionale, a declarat că polițiștiiși ambulanțele sunt la fața locului, iar elicopterele s-au ridicat și survolează zone, pregătitre să acorde ajutor, dacă e nevoie, scrie swissinfo.ch.

Potrivit The Independent, atacatorul este încă liber, de aceea orașul este parțial blocat.

Proprietarul unui magazin a declarat pentru publicația germană Bild că un bărbat cu o drujbă umbla liber pe străzi, dar ulterior ziarul a scris că nu poate confirma informația primită.

Schaffhausen este un oraș  din nordul țării, la 50 km nord de Zurich, cu o populație de 36.000 de locuitori, capitala cantonului cu același nume. Este înconjurat de Germania din trei părți.

Orașul medieval este cunoscut pentru centrul său istoric și apropierea de Cascada Rhine, cea mai mare din Europa.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/harta-elvetia-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/harta-elvetia-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
UPDATE ora 14.50Atacatorul a fost descris ca un bărbat cu o înălțime de 1,90, chel și cu un aspect neîngrijit. Se pare că conducea o dubiță albă, marca  Volkswagen, cu numere de Elveția, scrie The Independent. Conform BBC, atacatorul ar fi folosit o drujbă. Magazinele au fost închise, iar...

Preluat de la EVZ