Un bărbat a fost reținut, astăzi, pentru ultraj, după ce a amenințat cu moartea, pe o rețea de socializare, o polițistă din județul Argeș, aceasta lăsându-l fără permis pentru că a refuzat să oprească la un control de rutină.

Potrivit anchetatorilor, polițista Denisa Grigore a încercat să îl oprească pe bărbat la sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea argeșeană Cocu, iar pentru că acesta a refuzat să oprească, l-a lăsat fără permis. Ulterior, Denisa Grigore a fost amenințată cu moartea pe facebook de șofer, Ionuț Nicolae, în vârstă de 34 de ani, din Cocu.

Conducătorul auto, considerându-se nedreptățit după ce i-a fost reținut permisul, a fotografiat-o pe polițistă cu telefonul mobil și a pus apoi poza pe facebook, însoțită de un mesaj amenințător.

„Uitați, domnilor cum își face serviciul Poliția Com. Cocu, Jud. Argeș, fără a fi echipat corespunzător și mai vorbește și vulgar. Vă rog să distribuiți să vadă și șefii acestei doamne polițiste, hoții din comuna nu este în stare să îi prindă mă amenință că mă lasă pieton. Vă rog din suflet dați mai departe că noi îi plătim”. Șoferul a mai scris: „Dacă nu o mută, o mut eu la cimitir. Să îmi dea și închisoare pe viață, că nu am ce pierde (…)”, a scris șoferul pe pagina sa de socializare.

După o serie comentarii prin care mai multe persoane i-au transmis conducătorului auto că e ilegal să amenințe cu moartea pe cineva, acesta a continuat să posteze mesaje amenințătoare, iar apoi și-a închis pagina de facebook.

Denisa Grigore s-a prezentat, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și a depus plângere, aici fiind adus și șoferul, care, în urma audierilor, a fost reținut 24 de ore pentru ultraj.

Amenințarea polițistei argeșene vine la doar câteva zile după ce un polițist a fost ucis cu zeci de lovituri de cuțit pe peronul Gării Burdujeni din Suceava.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/soferul-care-a-amenintat-cu-moartea-o-politista-care-l-a-amendat-a-fost-retinut-40396.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/soferul-care-a-amenintat-cu-moartea-o-politista-care-l-a-amendat-a-fost-retinut-40396-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv