Întrebat dacă îl îngrijorează faptul că președintele PSD, Liviu Dragnea, a căzut în sondaje sub partid, secretarul general al formațiunii social-democrate, Marian Neacșu, a spus într-o conferință de presă la sediul central al PSD: “Asta este o problemă de care este preocupat în primul rând dl Liviu Dragnea”.

“Sunt convins că Liviu Dragnea va reveni în încredere cât mai aproape de PSD”, a adăugat acesta.

Potrivit lui Neacșu, imaginea liderului partidului este mai vulnerabilă decât a PSD pentru că formațiunea social-democrată “se urnește mai greu” când vine vorba de o slăbire în încrederea publică.

“Eu simt că Liviu Dragnea este în continuare locomotiva partidului”, a ținut să precizeze Marian Neacșu.

Fostul premier Victor Ponta a spus duminică seara că Dragnea are 15% în sondaje, acest lucru fiind o vulnerabilitate pentru PSD.

“Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD-ului Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% şi liderul are 15%, adică nu merge chestia asta”, a declarat Ponta.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Întrebat dacă îl îngrijorează faptul că președintele PSD, Liviu Dragnea, a căzut în sondaje sub partid, secretarul general al formațiunii social-democrate, Marian Neacșu, a spus într-o conferință de presă la sediul central al PSD: 'Asta este o problemă de care este preocupat în primul rând dl Liviu Dragnea'.'Sunt convins...

Preluat de la EVZ