Patru tineri, care au vrut să le joace o festă fetelor care făceau trotuarul pe Calea Aradului din Timișoara, au ajuns cu răni grave la spital (fracture craniene, la coloană și picioare). Șoferul a tras de volan ca și când ar fi vrut să dea cu mașina în prostituate, însă a pierdut controlul și s-a izbit frontal de un stâlp.

Potrivit martorelor, șoferul era o cunoștință mai veche a fetelor și de câte ori trecea prin zonă, le saluta. A pierdut însă controlul volanului, din cauza vitezei și era să intre pe contrasens. În încercarea de a redresa mașina, a lovit din plin un stâlp aflat pe marginea drumului, ricoșând pe prima bandă de mers. Impactul a fost atât de puternic încât toți cei patru tineri aflați în mașină (două fete și doi băieți)au fost răniți. Primele care au sărit în ajutorul acestora au fost chiar damele de companie din stație, care au încercat să scoată răniții din mașina din care ieșea fum. Imediat au traversat și asistentele medicale de la spitalul privat din zonă, la fața locului ajungând  mai multe echipaje de poliție, ambulanță și pompieri. Aceștia din urmă au deconectat bateria mașinii Volkswagen Golf și au stropit-o cu apă pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

Șoferul  s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs accidentul.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Patru tineri, care au vrut să le joace o festă fetelor care făceau trotuarul pe Calea Aradului din Timișoara, au ajuns cu răni grave la spital (fracture craniene, la coloană și picioare). Șoferul a tras de volan ca și când ar fi vrut să dea cu mașina în prostituate,...

Preluat de la EVZ