Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai apropiați membri PSD de către liderul partidului, Liviu Dragnea, a făcut publice amănunte picante despre întîlnirile dintre Ponta și Kovesi, șefa DNA.

Secretarul general adjunct al PSD crede că este momentul perfect, după secretele devoalate de EVZ, ca Ponta să vorbească despre întîlnirile ascunse în vie pe care acesta le avea cu Laura Codruța Kovesi. “(…)Dar mai bine ar spune Ponta cine sunt cei ce vin din sistem în PSD, nu de la alte partide.

Personal Ponta a scris că un vicepreședinte PSD este acoperit. După aceasta, a refuzat cu obstinație să spună cine sunt infiltrații, cine sunt oamenii sistemului. Nu vrea să-i deconspire. L-au întrebat toți moderatorii, la orice interviu e întrebat, dar niciodată nu răspunde. O aburește! Să spună, de pildă, și de relațiile lui cu dna Kovesi, de întâlnirile din vie, că nu erau publice, ca adeziunile la un partid. A trebuit să vină Udrea să ne spună de relațiile lui Ponta cu sistemul.

În anii în care noi, veniții de la PD sau PRM, ne luptam cu sistemul lui Băsescu, aveam pierderi mari, cu colegi arestați, cu verdicte aranjate, cu familii anchetate, cu dosare cusute cu ață fosforescentă, liderul nostru avea întâlniri cu Băsescu sau cu oamenii lui în locuri bizare”, a spus Ștefănescu”, a “tunat” Ștefănescu pentru DC News.

Declarațiile lui Codrin Ștefănescu sunt ultimele dintr-o serie care ar fi trebuit, într-o societate unde Justiția funcționează în parametri normali, să trezească anchete ale căror rezultate să fie un exemplu.

După ce jurnalistul Dan Andronic a decis să publice informațiile obținute despre statul paralel condus de trioul Kovesi-Coldea-Maior, Ponta și Dragnea au avut un schimb de replici incredibil. Totul a pornit de la o postare făcută de Ponta pe pagina personală de Facebook. 

“Sa comentez minciunile si prostiile “Carmaciului” din Teleorman?? Mai bine nu …. sunt lucruri mult mai importante de facut! Ma duc sa imi primesc “plata” de la Basescu, Soros si SRI!

Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin “Opus One” pe care le ducea Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a scris Victor Ponta.

Ulterior, Ponta a revenit și a afirmat că a ajuns la o înțelegere cu Dragnea să nu mai vorbească despre întîlnirile cu grupul “Noi suntem Statul” pentru că s-ar spune lucruri care ar dăuna celor două părți implicate. Afirmații clare și sfidătoare la adresa românilor, rămase, însă, fără urmări din punct de vedere juridic.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai apropiați membri PSD de către liderul partidului, Liviu Dragnea, a făcut publice amănunte picante despre întîlnirile dintre Ponta și Kovesi, șefa DNA.Secretarul general adjunct al PSD crede că este momentul perfect, după secretele devoalate de EVZ, ca Ponta să vorbească despre întîlnirile ascunse...

Preluat de la EVZ