O polițistă din Argeș a fost amenințată cu moartea de un șofer pe care l-a sancționat. Agenta postului de poliție Cocu, Denisa Grigore, a fost fotografiată de conducătorul auto care a pus apoi poza pe Facebook și a spus că o va omorî.

“Dacă nu o mută (conducerea Poliției Argeș, n.r.), o mut eu la cimitir. Să îmi dea și închisoare pe viață că nu am ce pierde”, a scris individul.

După ce alte persoane i-au comentat la postarea făcută, bărbatul a continuat la fel de dur: “Îi făceam filmare cum o jumuleam fir cu fir și unghie cu unghie pe viu, sa vadă ce poate face un analfabet.”

Mai mulți argeșeni i-au atras atenția individului că ceea ce face este amenințare și că nu este legal, dar nu s-a oprit.

Azi, Denisa Grigore urmează să se prezinte la Parchet și să depună plângere penală împotriva șoferului cu pricina.

Potrivit ziarulargesul.ro, totul a pornit de la un control în trafic, când pentru abaterile constatate polițista l-a informat pe șofer că va fi amendat și că pemisul de conducere îi va fi suspendat. Considerându-se nedreptățit, conducătorul auto a trecut la amenințări, susținând că suspendarea permisului l-ar lăsa fără pâine, cum se zice și a procedat în sensul celor relatate.

Amenințarea, extrem de gravă, vine la doar câteva zile după ce un polițist a fost ucis cu zeci de lovituri de cuțit pe peronul gării Burdujeni, județul Suceava. Agresorul zicea că urăște și uniforma de polițist și a vrut să se răzbune, pentru că ar fi fost condamnat pe nedrept în Spania.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/politist-amenintata-cu-moartea-dupa-a-amendat-un-sofer-daca-nu-o-muta-o-mut-eu-la-cimitir-40379.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/politist-amenintata-cu-moartea-dupa-a-amendat-un-sofer-daca-nu-o-muta-o-mut-eu-la-cimitir-40379-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv