În cadrul emisiunii 100 de minute la Antena 3, Lia Olguța Vasilescu a comentat că nu știe dacă există vreun dosar pe numele său, iar actuala acțiune a DNA este o strategie prin care urmărește să „mai preseze 2-3 miniștri”.


„În acest moment nu există niciun dosar în care eu să fiu urmărită. Este o plângere depusă de un inspector de la Inspectoratul Județean în Construcții, nu există niciun dosar în care eu Olguța Vasilescu să fiu urmărită. Este o prostie, ca să nu mai vorbesc că în România nu există primar care să nu aibă astfel de plângeri. Fiecare licitație este contestată, eu cât am fost primar peste 90% dintre licitații au fost contestate. Nu am niciun stres cu acest caz.”


Olguța Vasilescu a continuat, comentând că numele său contează în dosarele și cazurile instrumentate de DNA, „Bineînțeles că numele meu vinde, nu contează că nu e numele meu acolo, dar e la primăria Olguței, nu contează că nu s-a făcut în mandatul meu, dar e pe acolo pe la Craiova, adică la Olguța. Numele meu vinde, trebuie să mai presăm 2-3 miniștri cu niște dosare, că așa e la modă, am văzut cum funcționează Sistemul. Depinde ce înseamnă amenințată? Eu am fost în cătușe sau vreți să rememorăm astfel de momente?”

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
În cadrul emisiunii 100 de minute la Antena 3, Lia Olguța Vasilescu a comentat că nu știe dacă există vreun dosar pe numele său, iar actuala acțiune a DNA este o strategie prin care urmărește să „mai preseze 2-3 miniștri”. „În acest moment nu există niciun dosar în care eu...

Preluat de la EVZ