O tânără în vârstă de 27 de ani din Craiova și-a dus câinele la dresaj, un lup cehoslovac, însă l-a recuperat mort, descompus și aruncat într-un sac pe marginea unei bălți din oraș.

Fiorela Costea a cumpărat un pui de lup cehoslovac din Italia, iar în urmă cu patru luni l-a adus la dresaj, la un instructor pe nume Petre Gavrilă care și-a mediatizat o afacere de profil la propriul domiciliu, o casă cu curte din municipiul Craiova.

Pentru că nu avea posibilitatea să-l ducă personal la orele de instructaj, a decis ca animalul să fie cazat în locul unde avea loc antrenamentul. Tânăra a ținut legătura cu dresorul telefonic și primea filmulețe cu câinele, însă când a cerut să-l viziteze, dresorul i-a spus că este plecat din oraș sau că este cu soția în spital.

Craioveanca a crezut inițial că animalul a fost vândut, însă săptămâna trecută a fost informată de către dresor că a murit. După lungi insistențe, a aflat de la dresor că patrupedul a fost pus într-un sac și aruncat pe marginea unei bălți din Craiova.

„Eu am avut încredere în acest dresor și i-am plătit suma de 2.000 de lei pentru instructajul animalului. Nu am crezut niciodată că se poate întâmpla așa ceva, dar când am văzut că nu am posibilitatea să îl vizitez mi-am dat seama că este ceva în nergulă. Mi-a spus că Wolf a murit din cauză că a făcut parvoviroză, însă el avea toate vaccinurile la zi, așa că refuz să cred că acest lucru s-a întâmplat. Eu vreau să plătească moral pentru moartea acestui cățel și să nu mai pățească și alte persoane ce am pățit și eu“, a spus Fiorela Costea, stăpâna lupului Cehoslovac, pentru adevarul.ro.

Tânăra a depus plângere la poliție. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/o-tanara-care-si-a-dus-cainele-la-dresaj-si-l-a-recuperat-mort-intr-un-sac-aruncat-pe-marginea-drumului-40399.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/o-tanara-care-si-a-dus-cainele-la-dresaj-si-l-a-recuperat-mort-intr-un-sac-aruncat-pe-marginea-drumului-40399-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv