Din primele informații, o ambulanță și un autoturism s-au ciocnit.

„Este vorba de o ciocnire frontală dintre o ambulanţă şi un autoturism. În urma accidentului, ambii şoferi au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, potrivit Agerpres.ro.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş şi trei ambulanţe SAJ.

„Cei doi şoferi au fost declaraţi decedaţi de medic (…) iar alte două persoane au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate”, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt ISU Semenic – Caraş-Severin.

Ambulanța fusese să ia o fetiță, de la Domașnea. Asistenta e în stare gravă, iar fetița, care era însoțită de bunicul său, a ajuns la spital, dar ambii sunt în afara oricărui pericol. În prezent se continuă cercetările, pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Din primele informații, o ambulanță și un autoturism s-au ciocnit.„Este vorba de o ciocnire frontală dintre o ambulanţă şi un autoturism. În urma accidentului, ambii şoferi au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, potrivit Agerpres.ro. La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare de...

Preluat de la EVZ