Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a precizat, azi, că taxa de solidaritate, măsură cuprinsă în programul de guvernare a Cabinetului Tudose, nu va fi introdusă, el argumentând că efectele economice ar fi mult mai mici decât efectele de imagine.

Întrebat dacă a fost luată o decizie politică în privința taxei de solidaritate, Neacșu a răspuns:

După cum ați fost informați, s-a discutat săptămâna trecută în coaliție. Din câte știu, nu sunt finalizate întru totul toate măsurătorile pe care le-am cerut referitor la impactul pe care introducerea unei astfel de taxe ar putea să îl aibă. Eu opinez că mai degrabă nu va fi introdusă taxa pe solidaritate”.

Neacșu a subliniat că aceasta este opinia sa personală.

Este opinia mea personală în acest moment. Am văzut câteva dintre simulările făcute. După părerea mea efectele economice ale măsurii respective sunt mult mai mici față de impactul pe care l-ar avea din punct de vedere al imaginii”, a admis Neacșu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/neacsu-taxa-de-solidaritate-nu-va-fi-introdusa-efectele-economice-mai-mici-decat-cele-de-imagine-40375.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/neacsu-taxa-de-solidaritate-nu-va-fi-introdusa-efectele-economice-mai-mici-decat-cele-de-imagine-40375-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv