Un individ a încercat să lovească un grup de pietoni în centrul orașului britanic Manchester, rănind cel puțin o persoană, însă autoritățile cred că incidentul nu are caracter terorist, fiind o reglare de conturi între grupuri interlope rivale, relatează presa din Marea Britanie.

Incidentul a avut loc în cursul nopții de duminică spre luni în zona Well Street/Printworks/Arndale din Manchester.

Potrivit martorilor, după o altercație între mai multe persoane, un individ a vrut să intre cu un camion într-un grup de pietoni. Mulți oameni au reușit să se ferească la limită, astfel că a fost rănită o singură persoană.

Bărbatul rănit a fugit apoi cu un vehicul marca BMW, fiind urmărit de autocamion. Autoturismul a fost lovit de camion, suferind daune de nivel mediu.

Șoferul vehiculului BMW a fost localizat de poliție după câteva ore, dar a refuzat transportarea la spital, relatează publicațiile Manchester Evening News și The Guardian.

Autoritățile încearcă să îl aresteze pe șoferul camionului.

Anchetatorii cred că incidentul este o reglare de conturi între grupuri interlope, fără a fi de tip terorist.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/marea-britanie-un-barbat-a-intrat-cu-camionul-intr-un-grup-de-pietoni-cel-putin-un-ranit-40380.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/marea-britanie-un-barbat-a-intrat-cu-camionul-intr-un-grup-de-pietoni-cel-putin-un-ranit-40380-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv